Wedstrijdverslag De laatste wedstrijd van dit seizoen en tegelijk ook in deze samenstelling. Het beloofde een leuke dag te worden met een knallend eindfeest. Het gaf mij ook wel een dubbel gevoel omdat ik vandaag toch ook een periode ging afsluiten. Charel, Suzie en ik speelden vandaag onze laatste wedstrijd in dames 1. Wivoc stond op het programma. Voor ons al een oude bekende tegenstander en een team met de nodige kwaliteiten.


We begonnen fanatiek met inspelen. Suzie was helaas nog steeds geblesseerd dus Dorien verving haar al op midden. Het werd een bijzondere wedstrijd en ik vind het moeilijk om er de goede woorden aan te geven. Maar de sfeer, het enthousiasme en de power was er vandaag niet. Alsof we met onze koppies al ergens anders waren. We waren veel minder beweeglijk in het veld en de tijgers waar ik het afgelopen seizoen over heb geschreven waren vandaag een beetje zoek. De derde set bleven we aardig bij en zelfs een korte voorsprong. Toch lieten we het weer uit onze handen glippen. Slordig spel, veel service fouten en simpele balletjes werden niet netjes afgespeeld. Julia maakten een hele goede invalbeurt op midden en zat er goed bij zowel blokkerend als in de pass. Natuurlijk wil ik dit laatste wedstrijd verslag niet al te negatief afsluiten, want ondanks het 4-0 verlies hebben we wel geprobeerd om plezier met elkaar te maken.

Peter vroeg voor ons alle drie een mooie spelerswissel aan en onder luid applaus namen we de medaille van Naron in ontvangst. Het was een top seizoen met elkaar. We hebben ups en downs gekend en speelden met pieken en dalen. Maar we zijn wel een team met elkaar geweest en onze nieuwe aanwinst Mirjam paste daar prima tussen en kon ons de nodige tips en positieve ondersteuning geven.
Ik wil het publiek bedanken voor al jullie support dit afgelopen jaar en natuurlijk mijn lieve teamgenoten voor hun sportiviteit, enthousiasme en gezelligheid. Heel veel succes volgend jaar, meiden! We hebben zaterdag genoeg tranen gelaten met elkaar dus nu weer met een frisse blik op naar volgend seizoen.

Ruby van Kerhoff